Om Tornedalens Bygg

Kontakta oss

Tornedalens Bygg & Mark AB

Tornedalens bygg är ett företag med över 30 års erfarenhet av byggande med allt från grund till tak. Allt från nyproduktion till renoveringar av både stora som små projekt. Vi har ett brett kontaktnät av leverantörer och övriga entreprenörer vilket möjliggör flexibla och unika lösningar för alla kunder, stor som liten. Vår passion för byggande och hantverk gör att det viktigaste för oss när vi lämnar ett projekt är en kund som är nöjd och som återkommer.

Vår främsta styrka är att vi är ett litet lyhört team med erfarna medarbetare som sätter yrkesstoltheten och kvaliteten på jobben som en självklar sak.
Vi utför även alla slags markjobb som tex grundläggning och plattsättning.

Vår affärsidé är ett kvalitativt arbete till ett konkurrenskraftigt pris, med ett seriöst och trevligt bemötande mot våra kunder, samt en fortlöpande kommunikation under hela byggprocessen.

Vi har en klar filosofi om hur vi vill att företaget ska drivas. Vi vet att det är viktigt att ha en bra kontakt och kommunikation med hantverkaren.
Vår ambition är att när vi är klar ska du vara enormt nöjd med ditt projekt, Då du är vår referens för framtida jobb så värdesätter vi dig som kund oerhört högt.

Våra tjänster

Nybyggnationer
Ombyggnationer
Renoveringar
Plattsättning
Markarbeten
Takläggning
Badrum
Kök
Grunder
Med mera!

Offert!

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag som tål att jämföras!